top of page

Voor deze collectie nodigde Mother Earth ons uit op een tropisch eiland waar we onze ziel konden helen en onze innerlijke wildness konden loslaten.

We mochten haar grond met blote voeten bewandelen zodat we haar krachtige energie, liefde en schoonheid konden voelen. 

 

Onze Wildflowers collectie omarmt deze sterke energie.  Durf te stralen en voel het ook.  Begraaf je tenen in het zand of loop met blote voeten over het gras en word ook een Wildflower.

 

Met deze collectie voel je je natuurlijke vibratie meteen weer omhoog gaan.  Want wij zijn allemaal een kind van de natuur.

Liefs

- Aurélie -

Initieel was het niet de bedoeling dat we deze 2 little ladies mee gingen nemen.  

Ik had de indruk dat ons Renee het wat gehad had met de fotoshoots en ik wilde zeker niet pushen.

Totdat ik 2 weken voor de fotoshoot ineens de vraag kreeg: 'wanneer gaan we nog eens fotoshoot doen?' 

Op zo'n moment dank ik God (of Neeltje in dit geval) voor de Charlie van Smospotten en Snoesjes. Op een wip en een zucht is dat klaar! Ze kon zelfs nog een vriendinnetje meenemen. 

En plezier dat ze hadden!   De eerste foto's waren wat stijfjes maar eens ze los kwamen, was er geen houden meer aan.  We zagen zelfs tranen toen we zeiden dat het voorbij was! Dus bij deze overlaad ik u graag met een deel van de foto's! :)

Een Charlie Top en een Charlie jurkje

Hier maakte ik de Agatha van Fibremood.  

'De werkbeschrijving is opgesteld voor tricotstof. Maar een geweven stof kan ook, als je een

blinde rits in de zijnaad voorziet.'  zeggen ze.  

Ik wil hier graag nog aan toevoegen: meet eerst alles op. Vooral de omtreksmaten, dat wil zeggen -onderarmomtrek/ borstomtrek - tailleband omtrek.  Dit moet je groter nemen omdat de stof dus niet mee stretcht.  

Bij mijn jurk komt de tailleband te hoog en de rits krijg ik niet helemaal dicht tot boven.  

Maar je kan geen omelet maken zonder eieren te breken zeg ik altijd! Dus ik geef jullie graag mijn leergeld mee dat ik betaald heb zodat, mocht je ook deze jurk willen maken, je niet dezelfde fout maakt.  Ik had de jurk ook ingekort omdat ik onvoldoende stof had. (voorbereiding en planning is alles, maar als je daar dus niet goed in bent zoals ik, dan moet je inventief zijn! En daar ben ik dan wel weer goed in. 🙃 )

Dit topje is de Mariella Top van LMV in Papaya.  Toch ook wel een favoriet patroontje van mij.  Ik draag het graag los bovenaan met een décolleté-tje maar ons model draagt het liever gesloten. Kan beiden perfect! Zit ook snel in elkaar. Top patroon!

Dit is de Arlette van Fibremood in Wildflowers Ecru.  

Hier heb ik ook wat moeten puzzelen met de boord vermits dit op het patroon in een krul getekend staat en de boord dus recht is.

 

Ik tekende de krul over en trok hieraan totdat deze 'recht getrokken' was.  Ik plakte de rimpels plat en tekende dan de versmalling over op de boord en verlengde opnieuw.

 

Soms moet je gewoon durven! Dan verleg je je grenzen.

Versta me niet verkeerd, ik heb ook getwijfeld, en dan nog eens nagedacht, weer aan de kant gelegd, nog eens getwijfeld,... er zijn een paar nachten over gegaan.  Maar ik ben dan supertrots op mezelf als het goed gegaan is!

 

Kus van de juf en een bank vooruit!

Als 16-jarige onhandelbare puber (sorry mama) heb ik een chinees teken laten tattoeëren.  Ik moet u niet vertellen waarom ik daar 2 jaar geleden een coverup tattoo heb laten overzetten, en daar ben ik zo blij mee! 

De Phoebe top van LMV is dan ook ideaal omdat die je schouderbladen mooi laat zien.  

En in de zomer kan de wind onder mijn oksels dus dubbele win!

Voor de meeste vrouwen is een bh onmisbaar, ik had hier een strapless bh onderaan maar gewoon zonder bh was eigenlijk ook perfect mogelijk.  Ik heb al gezien dat dit de laatste tijd vaker gedaan wordt en ik ben fan van free the titties

Of je kan er ook gewoon een nipple cover gebruiken, als je je daar zekerder bij voelt. 

Met heel veel dank aan:

Bellissemo Beauty voor hair and make up

Paulien voor de foto's

Daria als model

Ik denk terug aan een leuke dag met heel weinig stress! 

bottom of page